Admin Admin
المساهمات : 106 تاريخ التسجيل : 01/05/2008
| موضوع: طاجن كوارع الجمعة مايو 23, 2008 9:21 am | |
| المقادير:
-واحد كوارع كندوز- - 2حبه بصل - -عصير طماطم ثلاث اكواب - - فلفل اسود - - قرفه - - ثوم- - خل.
الطريقة:
تسلق الكوارع جيدا والماء على اد الكوارع مش كتير وبعد السلق تفصـص الكوارع ويقطع البصل قطع صغيره وتحمر بالزيت للاصفرار الفاتح جدا ونضيف الطماطم ونضع البهارات الموجوده لحد ما تغلى جيدا وبعد نضع الكوارع عليها ولما تغلى نقلبها بطاجن فخار او ابايركس او صنيه حسب الموجود ونضعها بالفرن لاحمرار الوجهه وبعد نحمر الثوم ونضع عليه خل ونضيفه على الكوارع بعد خروجها من الفرن (((((وبالهناء والشفااااء))))) | |
|